Ki jön/megy? Mit várunk miért várjuk?
Részemről tuti ott leszek, és ha számomra a felhozatal annyira nem is nagy szám a hangulatban eddig még sosem csalódtam 
nekem is nagyon tetszik, hogy adnak erre a környezet megóvásra és sok mindent tesznek azért hogy kicsit enyhítsék a környezeti károkat. jó kezdeményezés, remélem hogy a többi fesztiválon is menni fog egy kicsit..mert ott eléggé el vannak maradva ezzel a történettel.
Hát nem tudom, én nem a Scooter miatt megyek el, de azért nem zavar, hogy ők is lesznek 
Mindenesetre amit jónak tartok, hogy van egy rakat jó dolog amit így a SZIN köré beszerveznek, pl a zöldesítés, meg a jegy nyerési lehetőségek. az ideire ugye a faszépségversennyel lehet nyerni, a jövő évi SZIN-re meg videó beküldéssel 
Arra én is kíváncsi leszek, hogy a Scooter mit fog művelni Szegeden de remélem, hogy nagyon komoly kis "előadást" fognak produkálni.
Én arra lennék kíváncsi, hogy hogyan fogják kezelni a Scooter fellépés miatt ellátogató tömeget. Szerintem csak azon a napon rekordot fog dönteni az eddigi látogatottság a SZIN történetében.
Én már megvettem még július közepén a jegyet méghozzá 3at
Szoval még +3 taggal bővül a SZIN

Én esélyesen megyek, és azt kell mondjam annyira nem annyira rossz a felhozatal, inkább vegyes.
De szerintem rengetegen akarnak menni rá, a kérdés így hát inkább az, hogy kinek van meg rá a jegye már?